BDU-nun professoru diplom ilə təltif olunub

09/07/2014

Azərbaycan müstəqillik əldə etdikdən sonra dövlət dilinin inkişafı ilə bağlı mühüm tədbirlər görülüb, sənədlər qəbul olunub. Azərbaycan Mətbuat Şurası da Azərbaycan dilinin dünya dilləri arasında daha da möhkəmlənməsisahəsində xeyli işlər görüb. Mətbuat Şurası dövlət dilinin qorunması ilə bağlı 202 monitorin keçirib. Monitorinqlərin nəticələrini açıqlamaq üçün keçirilən tədbirdə dilçilik sahəsində xidmətlərinə görə dilçi-alimlər təltif edilib.

Bakı Dövlət Universitetinin Jurnalistika fakültəsinin Beynəlxalq jurnalistika kafedrasının professoru Nəsir Əhmədli də Azərbaycan Mətbuat Şurasının tərəfindən mükafatlandırılıb.. Dilçilik sahəsindəki çoxillik səmərəli elmi fəaliyyətinə və “Jurnalistin nitq mədəniyyətinin əsasları” kitabına görə professor diplom ilə təltif edilib.

Mətbuat və İnformasiya şöbəsi, 09 iyul 2014-cu il.

BDU-da SABAH qruplarına tələbə qəbulu haqqında infosessiya

29/05/2024

BDU-da elmi seminar: "Məhəmməd Füzuli və Şərq kitаb mədəniyyəti”

BDU Yaponiyanın Tsukuba Universiteti ilə anlaşma memorandumu imzalayıb