Bakı Dövlət Universiteti
Azərbaycan xalqının milli sərvətidir!
Heydər Əliyev

BDU-nun professoru Polşada konfransda çıxış edib

07/12/2018

Bakı Dövlət Universitetinin Mətbuat tarixi kafedrasının müəllimi, tarix elmləri doktoru, professor Nəsiman Yaqublu Polşanın paytaxtı Varşava şəhərində Milli Yaddaş İnstitutunun təşkilatçılığı ilə keçirilən tədbirdə iştirak edib.
Professor Sovet dövründə təqiblərə məruz qalmış polyaklara həsr olunan konfransda “Azərbaycanda yaşamış polyakların sovet dövründə təqibi” mövzusunda məruzə edib. Alimin çıxışı maraqla dinlənilib və  Milli Yaddaş İnstitutunun rəhbərliyi tərəfindən onun polyaklarla bağlı araşdırmalarının polyak dilində nəşr edilməsi barədə razılıq əldə olunub.
Qeyd edək ki, Polşanın dövlət rəsmilərinin, ukraynalı alimlərin və media təmsilçilərinin iştirak etdiyi tədbir çərçivəsində sərgi və filmin nümayişi olub.
Mətbuat və informasiya şöbəsi, 07 dekabr 2018-ci il.

Təhsil Nazirliyinin İnsan Resursları Mərkəzi müəllimlərin işə qəbulu ilə bağlı seminar keçirib

14/12/2018

BDU Tədris Metodiki Şurası beş illik hesabat təqdim edib