BDU-nun Psixoloji yardım sektorunun “Oxu klubu”na qeydiyyat davam edir

17/11/2022

Bakı Dövlət Universitetinin (BDU) Psixoloji yardım sektorunun nəzdində fəaliyyət göstərən “Oxu klubu”na qeydiyyat davam edir.

“Oxu klubu”nun əsas məqsədi Universitetin tələbə və əməkdaşlarının təhsil və şəxsi inkişaf səviyyəsinin artırılmasıdır. Kluba bütün fakültələrin tələbə və əməkdaşları üzv ola bilərlər.

Klubun fəaliyyət planı çərçivəsində moderatorluq qabiliyyətinin, oxu vərdişlərinin inkişaf etdirilməsi, ədəbiyyat nümunələrinin təhlili məqsədilə psixi proseslər üzrə praktik çalışmaların aparılması nəzərdə tutulub.

Kluba qoşulan I-III kurs tələbələri ilə görüş noyabrın 23-ü saat 14:00-da, II-IV kurs tələbələri ilə isə noyabrın 30-u saat 12:00-da keçiriləcək. Hər görüş 1.5-2 saat davam edəcək.

Qeydiyyatdan keçmək üçün əlaqə: wp: (077)304 24 48, instgram: pys__bdu.

21 fevral – Beynəlxalq Ana Dili Günüdür

21/02/2024

BDU-nun təsis etdiyi elmi jurnal BMT-nin AGRIS beynəlxalq bazasına daxil edilib

21/02/2024