BDU-nun Qazax filialında Tələbə Elmi Cəmiyyətinin konfransı keçirilib

12/04/2019

Bakı Dövlət Universiteteinin Qazax filialında fəaliyyət göstərən Tələbə Elmi Cəmiyyətinin konfransı keçirilib. Heydər Əliyev auditoriyasında keçirilən konfransda filialın professor-müəllim heyəti, elmi cəmiyyətin üzvü olan tələbələr iştirak edib.

Filialın direktoru dosent Arif Rüstəmov girş sözü ilə çıxış edərək Tələbə Elmi Cəmiyyətinin fəaliyyətindən danışıb. Qeyd edib ki, elmi cəmiyyət tələbələrə gələcəkdə elmi işlərlə məşğul olmaqları üçün ilkin mərhələdir. Burada elmi yaradıcılığa maraq göstərən tələbələr təhsil almaqla yanaşı, öz biliklərini daha da artırır, elmi işlərlə məşğul olurlar.

Tələbə Elmi Cəmiyyətinin sədri Səbinə Camalova, tələbələrdən Elnur Gülməmmədli və başqaları söz alaraq elmi yaradıcılıqla məşğul olmaq üçün filialda hər cür şərait yaradıldığını qeyd edib, bunun üçün rəhbərliyə minnətdarlıqlarını bildiriblər.

Elçin İsmayıl,

Qazax filialının Mətbuat Xidmətinin rəhbəri.

BDU tələbələrinin çöl-tədris təcrübələri başlayıb

21/05/2024

BDU tələbələri üçün fintex startaplarına dair infosessiya

BDU-da akademik Nizami Cəfərovun tərcüməsi ilə nəşr olunmuş kitabın təqdimatı