BDU-nun rektoru və nümayəndə heyəti Ankara Sosial Elmlər Universitetində olub

13/11/2023

Bakı Dövlət Universitetinin (BDU) rektoru Elçin Babayev və nümayəndə heyəti Ankara Sosial Elmlər Universitetində olub.

BDU nümayəndə heyəti Ankara Sosial Elmlər Universitetinin rektoru Musa Kazım Arıcan və Universitetin professor-müəllim heyəti ilə görüşüb.

Görüşdə BDU və Türkiyənin Ankara Sosial Elmlər Universiteti arasında imzalanan anlaşma memorandumu və “Erasmus+ K171” mübadilə müqaviləsi çərçivəsində görüləcək işlər müzakirə olunub. Nümayəndə heyəti Ankara Sosial Elmlər Universitetinin Sosiokəndini ziyarət edib, təcrübəsini öyrənib. Sosiokəndin rəhbəri Erdal Akdeve qurumun fəaliyyəti ilə bağlı ətraflı təqdimat edib.

Görüşdə BDU-da Ankara Sosial Elmlər Universiteti ilə birgə sosial elmi-tədqiqat layihələrinin aparılması qərara alınıb.

Humanizm və həmrəylik bayramı

16/06/2024

Azərbaycan xalqının və dövlətinin taleyində dönüş günü

15/06/2024