BDU-nun rektoru Yunus Əmrə İnstitutunun rəhbəri ilə görüşüb

28/10/2021

Bakı Dövlət Universitetinin (BDU) rektoru Elçin Babayev Bakı Yunus Əmrə İnstitutunun rəhbəri Səlçuk Karakılıç ilə görüşüb.

Elçin Babayev BDU-nun beynəlxalq əlaqələrindən, dünyanın aparıcı ölkələrinin ali məktəbləri, o cümlədən Türkiyə universitetləri ilə ikitərəfli əlaqələrindən danışıb. Rektor qardaş ölkələr arasında getdikcə daha da artan əməkdaşlığın bütün fəaliyyət sahələrində olduğu kimi, elm, təhsil sahəsində də yüksək səviyyədə olduğunu qeyd edib.

Səlçuk Karakılıç qəbula görə Elçin Babayevə təşəkkür edib, iki ölkə arasında tarixən mövcud olan dostluq və qardaşlıq münasibətlərinin elm, təhsil sahəsində əməkdaşlıqda da ön planda olduğunu bildirib.

Görüşdə BDU və Bakı Yunus Əmrə İnstitutu arasında əməkdaşlıq planları, ortaq layihələr müzakirə olunub, geniş fikir mübadiləsi aparılıb.

BDU tələbələri arasında “Ekologiya hüququ” adlı məqalə müsabiqəsi elan edilir

BDU-da “I Gənc mədəniyyət müxbirləri məktəbi” layihəsinə start verilib