BDU-nun SABAH qruplarınının tələbələri “AWITA 2017” müsabiqəsinin qalibi olublar

02/02/2017

Beynəlxalq Muğam Mərkəzində “AWITA 2017” - The Women in IT Award mükafatlarının təqdimatı mərasimi keçirilib. Tədbirdə Rabitə və Yüksək Texnologiyalar nazirinin müavini Elmir Vəlizadə, Ailə Qadın və Uşaq problemləri üzrə Dövlət Komitəsinin sədr müavini Sədaqət Qəhrəmanova, ABŞ-ın Azərbaycanda səfiri Robert Sekuta və onun həyat yoldaşı, Milli Məclisin deputatı Tahir Mirkişili və digər dövlət və özəl qurumların nümayəndələri iştirak ediblər.
Kompüter elmləri ixtisasında təhsil alan IV kurs tələbələri Günay Abdullayeva və Aytac Ağabəyli Azərbaycanda İT sahəsində qadınların əldə etdiyi uğurlu innovasiyanin tanınmasına həsr olunmuş"AWITA 2017 – AZERBAIJAN WOMEN in IT AWARD"müsabiqəsində İLİN START-UP-I (STARTUP OF THE YEAR) nominasiyası üzrə birinci yeri tutublar.

Mətbuat və informasiya şöbəsi, 02 fevral 2017-ci il.

Bakı Dövlət Universitetinin rektoru xarici ölkə universitetlərinə müraciət ünvanlayıb

Bakı Dövlət Universitetinin rektoru  xarici ölkə universitetlərinə müraciət ünvanlayıb

Biz də müsəlləh əsgərik!

BDU-nun 7 məzunu ikili diplom üzrə magistr adını qazanıb