BDU-nun Tələbə Gənclər Təşkilatı yeni layihəyə start verib: “Tələbədən məktəbliyə”

13/05/2024

Bakı Dövlət Universitetinin (BDU) Tələbə Gənclər Təşkilatının Hüquq fakültəsi üzrə üzvlərinin təşəbbüsü ilə “Tələbədən məktəbliyə” adlı layihəyə start verilib.

Layihənin ilk ünvanı BDU-nun nəzdində “Gənc istedadlar” liseyi olub.

Görüş zamanı məktəblilərlə interaktiv sessiyalar təşkil edilib, onlara hüquq təhsili, Hüquq fakültəsi, onun tarixi, nailiyyətləri, yaratdığı imkanlar barədə ətraflı məlumat verilib. Tələbə və məktəblilər hüquq təhsilinin müxtəlif məsələlərini əhatə edən real kazuslar üzərində işləyiblər.

Görüşdə şagirdlərin sualları cavablandırılıb, təklifləri dəyərləndirilib.

Qeyd edək ki, layihənin məqsədi məktəblilərin ixtisas seçimi zamanı düzgün istiqamətlənməsində, Hüquqşünaslıq ixtisası ilə bağlı fikirlərinin formalaşmasında vasitəçi olmaqdır.

BDU mədəniyyət hüququ üzrə kadr hazırlığına başlayacaq

BDU və Türkiyənin Bayburt Universiteti arasında anlaşma memorandumu imzalanıb

BDU-nun 4 məzunu dördüncü “Yüksəliş” müsabiqəsinin qalibi olub