BDU-nun tələbələri "Caspian Ecology" 7-ci Azərbaycan Beynəlxalq Ətraf Mühit sərgisində iştirak edib

21/11/2016

Bakı Dövlət Universiteti Ekologiya və torpaqşünaslıq fakültəsinin tələbələri, eləcə də Tələbə Gənclər Təşkilatı nəzdində fəaliyyət göstərən Ekologiya klubunun üzvləri Bakı Ekspo Mərkəzində  “Caspian Ecology” 7-ci Azərbaycan Beynəlxalq Ətraf Mühit sərgisində iştirak ediblər.
Sərgi ekologiya və ətraf mühitin mühafizəsi sahəsində həm Xəzər, həm də Qafqaz regionlarında həyata keçirilən mühüm tədbirdir. “Caspian Ecology” sərgisi Azərbaycan Respublikası Ekologiya və Təbii Sərvətlər Nazirliyi, eləcə də IDEA (Ətraf mühitin mühafizəsi naminə beynəlxalq dialoq) İctimai Birliyi tərəfindən dəstəklənir.
Bu il sərgidə dünyanın 10 ölkəsindən 60-dan artıq şirkət iştirak edir. Onların arasında Azərbaycan, Almaniya, Çexiya, Danimarka İngiltərə və digər ölkələr var. Beynəlxalq "Caspian Ecology" sərgisi işgüzar əlaqələrin genişləndirilməsi, təcrübə mübadiləsi, habelə sənayedəki yeni avadanlıq və təmayüllərlə tanışlığa imkan yaratmaqla yanaşı, ətraf mühitin yaxşılaşdırılması istiqamətində görülən işlərə də əlavə təkan verir.

Mətbuat və informasiya şöbəsi, 21 noyabr 2016-cı il.

BDU-nun müəllimi Rumıniyanın Alexandru İoan Cuza İasi Universitetində mühazirə deyib

BDU-da görkəmli türkoloq Ramiz Əskərin 70 illik yubileyi qeyd olunub

29/03/2024

BDU könüllüləri aktiv fəaliyyətlərinə görə təltif ediliblər