BDU-nun tələbələri ADA Universiteti Kitabxanasının iş təcrübəsi ilə tanış olublar

27/12/2021

Bakı Dövlət Universitetinin (BDU) Kitabxanaçılıq-informasiya fakültəsinin ikinci kurs tələbələri iş təcrübəsi ilə tanış olmaq məqsədilə müasir texnologiyalar əsasında təşkil edilmiş, modern infrastruktura malik ADA Universiteti Kitabxanasında olublar. Kitabxananın direktoru, texnika üzrə fəlsəfə doktoru Elçin Məmmədov ADA Universiteti Kitabxanasının fəaliyyəti, strukturu, sənəd dövriyyəsi, kitab fondu və eləcə də prioritetləri barədə tələbələrə ətraflı məlumat verib. Tələbələr həmçinin kitabxananın elektron kataloqu ilə tanış olublar, eyni zamanda ADA Universiteti Kitabxanasının AKİS-ləri haqqında geniş və ətraflı informasiyalar onların diqqətinə çatdırılıb.

Görüş zamanı tələbələrin çoxsaylı sualları ADA Universiteti Kitabxanasının mütəxəssisləri tərəfindən cavablandırılıb, qarşılıqlı fikir mübadiləsi aparılıb. BDU-nun Kitabxanaçılıq-informasiya fakültəsinin dosenti, təcrübə rəhbəri Rəşad Qardaşov faydalı görüşə yaratdıqları şəraitə görə ADA Universitetinin rəhbərliyinə və Universitetin kitabxanasının kollektivinə təşəkkürünü bildirib.

BDU-da elmi seminar: “Milli H-indeksi platforması”

BDU tələbələri “Azərbaycan Dəmir Yolları” QSC-nin Biləcəri lokomotiv deposunda

22/05/2024

BDU-da tanınmış folklorşünas alim Nizami Xəlilovun 75 illik yubileyinə həsr olunmuş tədbir keçirilib