BDU-nun tələbələri "Koreyaşünaslıq üzrə III viktorina" müsabiqəsində qalib gəliblər

11/05/2021

Azərbaycan Dillər Universitetinin (ADU)  Koreya Araşdırmalar Mərkəzi və Koreyaşünaslıq Akademiyasının təşkilatçılığı ilə “Koreyaşünaslıq üzrə III viktorina“ müsabiqəsi keçirilib. Viktorinada Bakı Dövlət Universiteti, Azərbaycan Dillər Universiteti, Azərbaycan Dövlət Pedaqoji Universiteti, Azərbaycan Dövlət İqtisad Universiteti və s. ali məktəblərin tələbələri iştirak edib.

Viktorina iki mərhələdə təşkil olunub. Birinci turu uğurla başa vuran 10 tələbə final mərhələsində mübarizə aparıb. BDU-nun Şərqşünaslıq fakültəsinin Koreya üzrə regionşünaslıq ixtisasının III kurs tələbələri – Nuranə Abbasova II yerə, Nigar Bəkirova III yerə layiq görülərək, sertifikat və pul mükafatı ilə təltif olunublar.

BDU-da akademik Rəfiqə Əliyevanın anadan olmasının 90 illiyinə həsr olunmuş Beynəlxalq konfrans keçiriləcək

Tarix fakültəsində 4 ixtisas üzrə mütəxəssislər hazırlanır

Mexanika-riyaziyyat fakültəsində 3 ixtisas üzrə tələbə qəbulu aparılır