Bakı Dövlət Universiteti
Azərbaycan xalqının milli sərvətidir!
Heydər Əliyev

BDU-nun tələbəsi AŞPA-nın qış sessiyasında iştirak edib

05/02/2019

Bakı Dövlət Universitetinin Beynəlxalq münasibətlər və iqtisadiyyat fakültəsinin III kurs tələbəsi Rəsul Mehdiyev Azərbaycanın Avropa Şurası Parlament Assambleyasındakı nümayəndə heyətinin rəhbəri Səməd Seyidovun başçılığı ilə qurumun qış sessiyasında iştirak edib. Rəsul Mehdiyev, eyni zamanda, Avropa İnsan Hüquqları Məhkəməsinin fəaliyyəti ilə yaxından tanış olmaq üçün hakim Lətif Hüseynovun nəzarətində əlavə təcrübə də keçib.

Qeyd edək ki, Rəsul Mehdiyev AŞPA-nın nümayəndə heyətinin rəhbəri Səməd Seyidovun Siyasi Psixologiya Məktəbi çərçivəsində seçilmiş dörd tələbədən biri olaraq  qurumun qış sessiyasında Azərbaycan nümayəndə heyətinin tərkibində iştirak etmək hüququ qazanıb. Səfər zamanı həm  AŞPA,  həm də Avropa İnsan Hüquqları Məhkəməsinin işi ilə yaxından tanış olan Rəsul Mehdiyev bu sahədə bilik və bacarıqlarını artırıb.

Mətbuat və informasiya şöbəsi, 05 fevral 2019-cu il.

Firudin Qurbanov fəlsəfə və elmlər doktoru proqramları üzrə doktoranturaya qəbul olunmuş gənc alim və mütəxəssislərlə görüşüb

BDU-nun rektoru vəzifəsini icra edən, təhsil nazirinin müavini 2018-ci il üçün təsdiq olunmuş qəbul planına uyğun olaraq fəlsəfə doktoru və elmlər doktoru proqramları üzrə doktoranturaya qəbul olunmuş gənc alim və mütəxəssislərlə görüşüb
15/02/2019

Professor Aqil Cəfər Xəndan oğlu Hacıyev rəhmətə gedib