BDU-nun tələbəsi Beynəlxalq Gənclər Forumunda iştirak edib

01/11/2018

Fransanın Nant şəhərində Avropa İttifaqının himayəsi ilə dünyanın 15-dən artıq ölkəsini təmsil edən avropalı gənclərin “Təşəbbüs Forumu” keçirilib. Forumun məqsədi gənclər arasında tərəfdaşlığın inkişaf  etdirilməsinə kömək etmək olub.

Tədbirin açılış mərasimində Nant Departamentinin rəhbəri avropalı gənclərin əməkdaşlığının genişləndirilməsinin vacibliyindən bəhs edib. Forum çərçivəsində gənclər siyasəti, gənc sülhməramlılar və s. məsələlər müzakirə olunub.

Qeyd edək ki, ölkəmizi forumda Gənc Diplomatların Peşəkar İnkişafına Dəstək İctimai Birliyi təmsil edib. İctimai Birliyin sədri, Bakı Dövlət Universiteti Beynəlxalq münasibətlər və iqtisadiyyat fakültəsinin 4-cü kurs tələbəsi Fərid Muradov tədbirdə ölkəmizdə gənclər siyasətininin uğurla həyata keçrilməsindən ətraflı bəhs edib.

Mətbuat və informasiya şöbəsi, 1 noyabr 2018-ci il.

SABAH qruplarının BDU-nun 100 illik yubileyinə həsr etdiyi Bilik yarışmasının mükafatlandırma mərasimi keçirilib

BDU-da Təhsil Nazirliyinin SABAH qrupları layihəsi çərçivəsində universitetin 100 illik yubileyinə həsr olunan Bilik yarışmasının mükafatlandırılma və bağlanış mərasimi keçirilib

Bakı Dövlət Universitetində Himayəçilər Şurası yaradılıb

Təhsil naziri Ceyhun Bayramov Bakı Dövlət Universitetinin Himayəçilər Şurasının tərkibini təsdiq edib