Bakı Dövlət Universiteti
Azərbaycan xalqının milli sərvətidir!
Heydər Əliyev

BDU-nun tələbəsi Beynəlxalq Gənclər Forumunda iştirak edib

01/11/2018

Fransanın Nant şəhərində Avropa İttifaqının himayəsi ilə dünyanın 15-dən artıq ölkəsini təmsil edən avropalı gənclərin “Təşəbbüs Forumu” keçirilib. Forumun məqsədi gənclər arasında tərəfdaşlığın inkişaf  etdirilməsinə kömək etmək olub.

Tədbirin açılış mərasimində Nant Departamentinin rəhbəri avropalı gənclərin əməkdaşlığının genişləndirilməsinin vacibliyindən bəhs edib. Forum çərçivəsində gənclər siyasəti, gənc sülhməramlılar və s. məsələlər müzakirə olunub.

Qeyd edək ki, ölkəmizi forumda Gənc Diplomatların Peşəkar İnkişafına Dəstək İctimai Birliyi təmsil edib. İctimai Birliyin sədri, Bakı Dövlət Universiteti Beynəlxalq münasibətlər və iqtisadiyyat fakültəsinin 4-cü kurs tələbəsi Fərid Muradov tədbirdə ölkəmizdə gənclər siyasətininin uğurla həyata keçrilməsindən ətraflı bəhs edib.

Mətbuat və informasiya şöbəsi, 1 noyabr 2018-ci il.

Bakı Dövlət Universitetində 20 Yanvar faciəsinin növbəti ildönümü qeyd edilib

Bakı Dövlət Universitetində 20 Yanvar faciəsinin növbəti ildönümünə hərs olunmuş tədbir keçirilib.
19/01/2019

İctimaiyyət nümayəndələri BDU-da imtahan prosesini izləyib - reportaj

İctimaiyyət nümayəndələri BDU-da imtahan prosesini izləyib
18/01/2019