Bakı Dövlət Universiteti
Azərbaycan xalqının milli sərvətidir!
Heydər Əliyev

BDU-nun tələbəsi bürünc medala layiq görülüb

11/05/2018

Bakı Dövlət Universitetinin Coğrafiya fakültəsinin 1-ci kurs tələbəsi Nihad Məmmədli Qələbə gününün 73-cü ildönümünə həsr olunmuş boks turnirində iştirak edib. Rusiya Federasiyasında təşkil edilən yarışda 60 kq çəkidə mübarizə aparan Nihad Məmmədli 3-cü yeri qazanaraq bürünc medala layiq görülüb. Rektor, akademik Abel Məhərrəmov N.Məmmədlini bu münasibətilə təbrik edib, ona gələcəkdə daha böyük uğurlara imza atmasını arzulayıb.

Mətbuat və informasiya şöbəsi, 11 may 2018-ci il

Fizika fakültəsinin Tədris-Metodiki Şurasının hesabatı dinlənilib

19/10/2018

Coğrafiya fakültəsinin Tədris-Metodiki Şurasının illik hesabatı dinlənilib

BDU-nun Coğrafiya fakültəsinin Tədris-Metodiki Şurasının (TMŞ) illik hesabatı dinlənilib
19/10/2018

BDU-da "Beynəlxalq elmi jurnallarda nəşrlərə dair əsas tələblər" adlı təlim keçirilib

Bu gün Bakı Dövlət Universitetində Elmi-Tədqiqat Hissəsinin təşkilatçılığı ilə  “BDU-Clarivate Analytic Şirkəti” əməkdaşlığı çərçivəsində növbəti təlim təşkil olunub.
18/10/2018