BDU-nun tələbəsi “Dünya Tələbələr və Gənclər” festivalında iştirak edib

03/11/2017

Rusiya Federasiyasının Soçi şəhərində “Dünya Tələbələr və Gənclər” festivalı keçirilib. Ölkəmiz festivalda böyük nümayəndə heyəti ilə təmsil olunub. Əsasən gənclərdən ibarət nümayəndə heyəti elm, informasiya-texnologiya, idman kimi panellər üzrə çıxış ediblər.

Ümumilikdə 20 mindən artıq tələbə və gəncin iştirak etdiyi festivalda Bakı Dövlət Universitetinin Beynəlxalq münasibətlər və iqtisadiyyat fakültəsinin 3-cü kurs tələbəsi Sabir Rüstəmov da iştirak edib. Panellərdə aktivlik nümayiş etdirən Sabir Rüstəmov,əsasən Ermənistan-Azərbaycan, Dağlıq Qarabağ münaqişəsindən, Ermənistanın hərbi təcavüzü nəticəsində 1 milyona yaxın soydaşımızın öz ata-baba yurdundan didərgin düşməsindən danışıb.

Diskussiyalarda Rusiyanın Xarici işlər naziri Sergey Lavrov, İtaliyanın Xarici İşlər Naziri və başqa dövlət nümayəndələri də iştirak edib.

Mətbuat və informasiya şöbəsi, 03 noyabr 2017-ci il.

SABAH qruplarının BDU-nun 100 illik yubileyinə həsr etdiyi Bilik yarışmasının mükafatlandırma mərasimi keçirilib

BDU-da Təhsil Nazirliyinin SABAH qrupları layihəsi çərçivəsində universitetin 100 illik yubileyinə həsr olunan Bilik yarışmasının mükafatlandırılma və bağlanış mərasimi keçirilib

Bakı Dövlət Universitetində Himayəçilər Şurası yaradılıb

Təhsil naziri Ceyhun Bayramov Bakı Dövlət Universitetinin Himayəçilər Şurasının tərkibini təsdiq edib