Bakı Dövlət Universiteti
Azərbaycan xalqının milli sərvətidir!
Heydər Əliyev

BDU-nun tələbəsi Rusiyada forumda iştirak edib

10/10/2018

Bakı Dövlət Universitetinin Beynəlxalq münasibətlər və iqtisadiyyat fakültəsinin tələbəsi Sabir Rüstəmov Rusiyada keçirilən "Avrasiya" beynəlxalq gənclər forumunda iştirak edib. Rusiya XİN nümayəndəsi Mariya Zaxarova ilə keçirilən brifinqə də qatılan Sabir Rüstəmov Ermənistan nümayəndələrindən birinin M.Zaxarovaya Rusiyanın nə vaxt “Dağlıq Qarabağın müstəqilliyi”ni tanıyacağı ilə bağlı verdiyi təxribat xarakterli sualı cavablandırıb, Ermənistan-Azərbaycan, Dağlıq Qarabağ münaqişəsi ilə bağlı həqiqətləri nəzərə çatdırıb. Buna baxmayaraq, erməni nümayəndələri qondarma “Dağlıq Qarabağ Respublikası”nın bayrağını qaldırıblar. S.Rüstəmov dərhal təşkilatçılara müraciət edib, nəticədə onlardan bayraq alınaraq xəbərdarlıq edilib.

Qeyd edək ki, S.Rüstəmov forum çərçivəsində Orenburq şəhərinin qubernatoru ilə görüşüb, Rusiyanın kütləvi informasiya vasitələrinə müsahibələr verib.

Mətbuat və İnformasiya şöbəsi, 10 oktyabr 2018-ci il.

Fizika fakültəsinin Tədris-Metodiki Şurasının hesabatı dinlənilib

Coğrafiya fakültəsinin Tədris-Metodiki Şurasının illik hesabatı dinlənilib

BDU-nun Coğrafiya fakültəsinin Tədris-Metodiki Şurasının (TMŞ) illik hesabatı dinlənilib
19/10/2018

Professor Çingiz İsmayılov Xəzəryanı ölkələrin universitetləri Assosiasiyasının XXI Baş Assambleyasında iştirak edib

Bakı Dövlət Universiteti rektorunun Beynəlxalq əlaqələr üzrə  müşaviri, professor Çingiz İsmayılov Xəzəryanı ölkələrin universitetləri Assosiasiyasının XXI Baş Assambleyasında iştirak edib.