BDU-nun tələbəsi Türkiyədə tədbirdə iştirak edib

16/05/2019

Bakı Dövlət Universitetinin tələbəsi, universitetin Tələbə Gənclər Təşkilatının Beynəlxalq münasibətlər və iqtisadiyyat fakültəsi üzrə sədri Toğrul Əliyev Türkiyədə "Atatürkün dəniz yolu ilə İstanbuldan Samsuna gedişinin 100 illiyi” adlı tədbirdə iştirak edib.
Səfərdə, eyni zamanda, Azərbaycan qaziləri Prezidenti Rəcəb Tayyib Ərdoğanın verdiyi iftar süfrəsinə rəsmi dəvət əsasında iştirak ediblər. Görüşdə R.Ərdoğana iki qardaş ölkənin prezidentlərinin portreti və digər hədiyyələr təqdim olunub, xatirə şəkli çəkdirilib.
Qeyd edək ki, səfər Azərbaycan Respublikasi Gənclər və İdman Nazirliyinin dəstəyi, Tərxis olunmuş Hərbçilərin Gəncləri Maarifləndirmə İctimai Birliyinin təşkilatçılığı ilə baş tutub.

Mətbuat və informasiya şöbəsi, 16 may 2019-cu il.

Ali Baş Komandan İlham Əliyevin rəhbərliyi ilə Müdafiə Nazirliyinin Mərkəzi Komanda Məntəqəsində operativ müşavirə keçirilib

25/10/2020

BDU əməkdaşları beynəlxalq qrant müsabiqəsinin qalibi olublar

24/10/2020