BDU-nun tələbəsi Türkiyədə tədbirdə iştirak edib

16/05/2019

Bakı Dövlət Universitetinin tələbəsi, universitetin Tələbə Gənclər Təşkilatının Beynəlxalq münasibətlər və iqtisadiyyat fakültəsi üzrə sədri Toğrul Əliyev Türkiyədə "Atatürkün dəniz yolu ilə İstanbuldan Samsuna gedişinin 100 illiyi” adlı tədbirdə iştirak edib.
Səfərdə, eyni zamanda, Azərbaycan qaziləri Prezidenti Rəcəb Tayyib Ərdoğanın verdiyi iftar süfrəsinə rəsmi dəvət əsasında iştirak ediblər. Görüşdə R.Ərdoğana iki qardaş ölkənin prezidentlərinin portreti və digər hədiyyələr təqdim olunub, xatirə şəkli çəkdirilib.
Qeyd edək ki, səfər Azərbaycan Respublikasi Gənclər və İdman Nazirliyinin dəstəyi, Tərxis olunmuş Hərbçilərin Gəncləri Maarifləndirmə İctimai Birliyinin təşkilatçılığı ilə baş tutub.

Mətbuat və informasiya şöbəsi, 16 may 2019-cu il.

BDU-da icbari tibbi sığorta ilə bağlı təqdimat keçirilib

BDU-da İcbari Tibbi Sığorta üzrə Dövlət Agentliyinin Marketinq və İctimaiyyətlə Əlaqələr Departamentinin rəhbəri Aynurə Əhmədova Universitetin müəllim və tələbələri qarşısında təqdimatla çıxış edib
27/02/2020

Tələbələrə “ActInSpace” yarışması haqqında məlumat verilib