BDU-nun uzun illər fotoqrafı olan Salam Muxtarov vəfat edib

08/04/2022

Bakı Dövlət Universitetinin Jurnalistika fakültəsinin Tədris tele-radio studiyasının fotoqrafı Salam Hadı oğlu Muxtarov vəfat edib.

O, uzun illər Bakı Dövlət Universitetinin “Bakı Universiteti” qəzetində fotoqraf vəzifəsində çalışıb. Salam Muxtarova 2009-cu ildə BDU-nun 90, 2015-ci ildə 95 illik, 2013-cü ildə isə özünün 60 illik yubileyi münasibətilə təşəkkür elan edilib.

O, 2015-ci ildə kütləvi informasiya vasitələrində BDU-nun həyatının dolğun işıqlandırılmasında səmərəli fəaliyyəti, Universitet və fakültə saytlarının idarə edilməsindəki xüsusi xidmətləri, Mətbuat və informasiya şöbəsinin 15 illiyi münasibətilə Fəxri fərmanla təltif edilib.

2020-ci ildən əmək fəaliyyətini BDU-nun Jurnalistika fakültəsinin Tədris tele-radio studiyasında davam etdirib.

Allah rəhmət eləsin!

BDU-da tanınmış jurnalist, yazıçı-publisist Bahəddin Həzi ilə görüş

24/04/2024

BDU tələbələri üçün təlim: “Ailə milli-mənəvi dəyərlərin əsas daşıyıcısı kimi”