BDU-nun yetirməsi Kastamonu Universitetinin professoru olub

11/01/2018

Bakı Dövlət Universitetinin Kitabxanaçılıq-informasiya fakültəsində çalışmış, hazırda Kastamonu Universitetinin müəllimi olan Vüsalə Musalı adəçəkilən universitetdə professor adı alıb.

Gənc professor BDU-nun rektoru, akademik Abel Məhərrəmova bu uğuru ilə bağlı məktub ünvanlayıb. O, məktubda uğurlarını BDU-ya bağlayır: “Bu günlərdə çalışdığım Türkiyə Cümhuriyyəti Kastamonu Universitetində professor elmi adını almışam. Bu adı almağımda məzunu və əməkdaşı olduğum qocaman təhsil ocağının – Bakı Dövlət Universitetinin rolu böyük olub. Fəalliyyət göstərdiyim hər yerdə ölkəmizin, məzunu və əməkdaşı olduğum BDU-nun adını yüksəklərə qaldırmağa çalımışam. Bakı Dövlət Universitetinin rəhbəri olaraq Sizə təşəkkür edir, gələcək fəaliyyətinizdə uğurlar arzulayır, müəllimlərim və çox dəyərli kollektivimizə minnətdarlığımı bildiriəm”.

Qeyd edək ki, 1997-2001-ci illərdə BDU-nun Kitabxanaçılıq-informasiya fakültəsinin tələbəsi olmuş, 2004-2014-cü illərdə adıçəkilən fakültəsidə müəllim və dosent vəzifələrində çalışmış Vüsalə Musalının BDU-da çalışdığı müddətdə 5 monoqrafyası, 80-dən artıq məqalə və məruzəsi işıq üzü görüb.

Mətbuat və informasiya şöbəsi, 11 yanvar 2018-ci il.

BDU-nun akademik və inzibati heyətinin nəzərinə!

28/03/2024

Ötən il BDU-nun Tarix fakültəsinin əməkdaşlarının 4 dərslik və 15 dərs vəsaiti dərc olunub

28/03/2024

BDU-nun Sosial elmlər və psixologiya fakültəsində 2024-2026-cı illərdə aparılacaq elmi tədqiqat işləri müzakirə olunub