Belarus Dövlət Universitetinin nümayəndələri BDU-da

12/04/2017

Belarus Dövlət Universitetinin universitetə qədərki təhsil fakültəsinin dekanı Vyaçeslav Mixayloviç Molofeyev və  Xarici tələbələrlə iş üzrə şöbənin müdiri Janna Nikolayevna Savelyeva BDU-da olublar. Xarici tələbələrlə iş üzrə dekan Gülheyran Rəhimova Bakı Dövlət Universitetinin ən son elmi nailiyyətlərindən,  informasiya və tələbə mübadiləsi  proqramlarından  bəhs edərək  birgə əməkdaşlıq proqramlarının zəruriliyini qeyd edib. Görüşdə Tətbiqi riyaziyyat və kibernetika, Biologiya və İqtisadiyyat fakültələrinin əməkdaşları qonaqlarla maraqlı müzakirələr aparıb, ikitərəfli münasibətləri müzakirə ediblər.

Mətbuat və informasiya şöbəsi, 12 aprel 2017-ci il.

Düşmənin başını yaran yumruğumuz bizim birliyimizdir!

23/10/2020

BDU-nun Füzuli, Cəbrayıl və Zəngilan rayonundan olan professor-müəllim kollektivi Prezidentə müraciət edib

“Tarix. Zaman. Düşüncələr” çoxcildliyinin III-IV cildləri çapdan çıxıb