BETİ-nin növbəti 33 saylı iclası keçirildi

27/02/2010
  1. Qafqaz Tədqiqat Resurs Mərkəzinin 2010-cu ilin mart - dekabr aylarında  keçirilməsi nəzərdə tutulan tədqiqat təlim təqaüdü proqramı haqqqında. 03.03.2010-cu il tarixində saat  12.50-də BDU-nun yeni tədris binasının Dəyirmi Akt Zalında ( 1-ci mərtəbə) layihənin rəhbəri Hans Gudbrod ilə universitetin tələbələrinin görüşünün təşkili haqqında. Təqaüd proqramında iştirak etmək üçün  müraciət  formalarını www.crrc.az/jfp saytından   və ya  Aytən Məmmədovaya   aytan.mammadova+jfp@crrccenters.org.   əldə etmək olar.
  2. BDU-da Universitetdaxili 50+50 qrant proqramının elan edilməsi haqqında.
  3. BDU-da Altenativ Enerji Mənbələri Elmi-Tədqiqat Mərkəzinin  yaradılması haqqında.
  4. Cari  məsələlər.

Untitled from Baku State University on Vimeo.

BDU tələbələri arasında “Ekologiya hüququ” adlı məqalə müsabiqəsi elan edilir

BDU-da “I Gənc mədəniyyət müxbirləri məktəbi” layihəsinə start verilib