BETİ-nin növbəti 33 saylı iclası keçirildi

27/02/2010
  1. Qafqaz Tədqiqat Resurs Mərkəzinin 2010-cu ilin mart - dekabr aylarında  keçirilməsi nəzərdə tutulan tədqiqat təlim təqaüdü proqramı haqqqında. 03.03.2010-cu il tarixində saat  12.50-də BDU-nun yeni tədris binasının Dəyirmi Akt Zalında ( 1-ci mərtəbə) layihənin rəhbəri Hans Gudbrod ilə universitetin tələbələrinin görüşünün təşkili haqqında. Təqaüd proqramında iştirak etmək üçün  müraciət  formalarını www.crrc.az/jfp saytından   və ya  Aytən Məmmədovaya   aytan.mammadova+jfp@crrccenters.org.   əldə etmək olar.
  2. BDU-da Universitetdaxili 50+50 qrant proqramının elan edilməsi haqqında.
  3. BDU-da Altenativ Enerji Mənbələri Elmi-Tədqiqat Mərkəzinin  yaradılması haqqında.
  4. Cari  məsələlər.

Untitled from Baku State University on Vimeo.

Azərbaycan Respublikasının Prezidenti İlham Əliyev və birinci xanım Mehriban Əliyeva işğaldan azad edilmiş Ağdam şəhərində olublar

24/11/2020

Bakı Dövlət Universitetinin işçi heyətinə smart təhsil kartı təqdim edilib

24/11/2020