“Beynəlxalq ekologiya hüququ” adlı dərslik çap olunub

29/10/2020

Bakı Dövlət Universitetinin (BDU) Hüquq fakültəsinin dekanı, hüquq üzrə elmlər doktoru, professor Əmir Əliyevin və Universitetin Hüquq Klinikasının rəhbəri, hüquq üzrə elmlər doktoru Turqay Hüseynovun həmmüəllifləri olduğu “Beynəlxalq ekologiya hüququ” (Международное экологическое право. Учебник. Москва, Проспект, 2020, 680 с.) dərsliyi rus dilində çap olunub. Kitabda Rusiya Federasiyasının tanınmış hüquqşünas alimlərinin, o cümlədən Kazan Federal Universitetinin, BDU-nun Hüquq fakültələrinin əməkdaşlarının da müəllif yazıları yer alıb.

Dərslik beynəlxalq ekologiya hüququ istiqamətində olan mühüm məlumatlar və ümumiləşdirmələr əsasında tərtib edilib. Dərslikdən müəllimlər, doktorantlar, elmi işçilər, hüquq üzrə təhsil alan tələbələr yararlana bilər.

BDU-nun magistr məzunları öz təəssüatlarını bölüşür: “Təhsil aldığımız müddətdə təhsilin əhəmiyyətini daha yaxşı dərk etdik”

2022/2023-cü tədris ili üçün BDU-ya əcnəbi vətəndaşların qəbulu davam edir

10/08/2022

Bakı Dövlət Universitetinin magistraturasının boş qalan yerlərinə qəbul aparılır