Beynəlxalq Münasibətlər və İqtisadiyyat fakültəsinin müəllimi Türkiyədə konfransda çıxış edib

23/10/2017

Türkiyədə VII Beynəlxalq Qaradəniz Simpoziumu keçirilib. “Türkiyə-Rusiya münasibətləri” mövzusunda keçirilən elmi konfransda Bakı Dövlət Universitetini Beynəlxalq Münasibətlər və İqtisadiyyat fakültəsinin müəllimi Eldar Cəfərov təmsil edib. O, “Cənubi Qafqaz böyük dövlətlərin maraqlarında: mövcud vəziyyət və perspektivlər” mövzusunda məruzə edib, çoxsaylı sualları cavablandırıb.

İkigünlük konfransın sonunda E.Cəfərov Giresun Universitetinin rektoru tərəfindən beynəlxalq sertifikat və təşəkkürnamə ilə təltif olunub.

irl.bsu.edu.az

Düşmənin başını yaran yumruğumuz bizim birliyimizdir!

23/10/2020

BDU-nun Füzuli, Cəbrayıl və Zəngilan rayonundan olan professor-müəllim kollektivi Prezidentə müraciət edib

“Tarix. Zaman. Düşüncələr” çoxcildliyinin III-IV cildləri çapdan çıxıb