Bakı Dövlət Universiteti
Azərbaycan xalqının milli sərvətidir!
Heydər Əliyev

Bilik Fondu Jurnalistika fakültəsinin dekanına təşəkkür məktubu ünvanlayıb

09/10/2017

Azərbaycan Respublikasının Prezidenti yanında Bilik Fondunun icraçı direktoru Oqtay Səmədov Jurnalistika fakültəsinin dekanı, dosent Vüqar Əliyevə təşəkkür məktubu ünvanlayıb. Məktubda Bakı Dövlət Universitetinin Jurnalistika fakültəsinin əməkdaşlarının və tələbələrinin Fondun keçirdiyi tədbirlərdə fəal iştirak etdikləri və mənəvi dəstək olduqları qeyd edilib. Əməkdaşlıq əlaqələrinə görə minnətdarlıq edən Oqtay Səmədov münasibətlərin bundan sonra da uğurla davam edəcəyinə əminliyini ifadə edib.

BDU Hüquq fakültəsi professorunun yeni kitabı işıq üzü görüb

“MDB Ölkələrinin Xarici Siyasəti” adlı dərs vəsaiti çapdan çıxıb

BEYNƏLXALQ KONFRANS HAQQINDA ELAN

Tarix fakültəsi tərəfindən 2018-ci il mayın 21-23-də Azərbaycan Xalq Cumhuriyyətinin 100 illiyinə həsr olunmuş “Azərbaycan Cümhuriyyəti - 100: Müsəlman Şərqində ilk parlamentli respublika” mövzusunda Beynəlxalq elmi konfransın keçiriləcəkdir