“Bioekologiya” kafedrasının əməkdaşları almanlarla çöl təcrübəsində olublar

08/02/2013

4-8 fevral 2013-cü il tarixində Ekologiya və torpaqşünaslıq fakültəsinin, “Bioekologiya” kafedrası və Almaniya-Azərbaycan Əməkdaşlıq Birliyinin birgə təşkil etdiyi “Qışlayan su-bataqlıq quşlarının təyin edilməsi və monitorinqi” mövzusunda təlimin II-ci hissəsi keçirilib. Təlim çərçivəsində işçi qrupun Salyan rayonuna çöl təcrübəsi ezamiyyətləri baş tutub. Ekspedisiya zamanı   obyektlərin( su-bataqlıq quşları) bir neçə sahədən müşahidəsi aparılıb və növlər müəyyən edilib. Ezamiyyətin marşrutu belə olub: Hacıqabul gölü, Mahmudçala gölü, Bolqar-çay su anbarı, Kürün deltası, Kiçik Qızılağac Körfəzi, Şirvan Milli Parkı əraziləri.

Həmin təlimdə Bioekologiya kafedrasının müəllim və əməkdaşları ilə yanaşı Biologiya fakültəsinin Onurğalılar zoologiyası kafedrasının müəllim və əməkdaşları da iştirak ediblər.

Mətbuat və İnformasiya şöbəsi, 08 fevral 2013-cü il.

BDU-da əməkhaqları artırıldı

Bakı Dövlət Universitetinin Elmi Şurasının növbəti iclası keçirilib
23/10/2019

Bakı Mühəndislik Universitetində BDU-nun 100 illik yubileyi qeyd olunub