Böyük Britaniyanın QS agentliyi ilə seminar keçiriləcək

03/11/2011

Noyabrın 4-də (saat 11:30-da) BDU-da Böyük Britaniyanın QS (Quacqerelli Symonds Limited) agentliyin Dünya Universitetlərinin Keyfiyyət Standartlarının reytinqi üzrə marketinq direktoru xanım Zoya Zaytsevanın iştirakı ilə seminar keçiriləcəkdir.  Seminarda universitetlərin reytinq siyahılarına daxil olunması kriteriyalı,  müraciət formaları və digər şərtlər haqqında ətraflı məlumat veriləcəkdir.

Xatırladaq ki, 2010-cu ildə Bakı Dövlət Universiteti Respublikamızın digər ali təhsil müəssisələri ilə yanaşı Böyük Britaniyanın QS (Quacqerelli Symonds Limited)agentliyi tərəfindən 20 000 universitet arasında aparılan təhlillərə görə dünyanın ən məşhur 700 universitetinin reytinq siyahısına daxil edilmişdir.

Ünvan: Zahid Xəlilov küç. 23.

BDU, əsas bina, II mərtəbə, kiçik Akt zalı

Tel: +994125390478

e-mail: press-service@bsu.az

www.bsu.edu.az

press.bsu.edu.az

BDU-nun Mətbuat və Informasiya şöbəsi, 03 noyabr 2011-ci il.

BDU-da görkəmli türkoloq Ramiz Əskərin 70 illik yubileyi qeyd olunub

BDU könüllüləri aktiv fəaliyyətlərinə görə təltif ediliblər