20/09/2012

Bakı Dövlət Universitetinin Jurnalistika fakültəsinin Jurnalistika fakültəsinin nəzəriyyəsi və təcrübəsi kafedrasının müdiri, professor Cahangir Məmmədlinin “Jurnalistikanın nəzəriyyəsi və təcrübəsi” adlı kitabı çapdan çıxıb.

Dərslikdə jurnalistikanın inkişafı mərhələləri, mətbuat üzərində tarixi qadağa mexanizmləri, jurnalistikanın nəzəri konsepsiyası, peşə etikasının və hüquqi tənzimləmə prosesinin əsas aspektləri, Kütləvi informasiya vasitələrinin tipoloji xarakteristikası , mətbuat janrları, praktik fəaliyyətin beynəlxalq prinsipləri, qəzet istehsalında standartlara yaradıcı münasibət, telejurnalistikanın bəzi yaradıcılıq prinsipləri və s. məsələlər öz əksini tapıb.

Kitab universitetlərin jurnalistika ixtisası üzrə təhsil alan tələbələri üçün nəzərdə tutulmuşdur.

Mətbuat və informasiya şöbəsi, 20 sentyabr 2012-ci il.

Görkəmli oftalmoloq, akademik Zərifə xanım Əliyevanın anım günüdür

15/04/2024

BDU-nun SABAH qruplarının tələbələri “Maarifçi” təcrübə-təqaüd proqramının qalibi olublar

BDU tələbəsi Praqada Qış Hüquq Məktəbində iştirak edib