“Clarivate Analytics” onlayn seminarlar keçirəcək

14/06/2018

“Clarivate Analytics (Thomson Reuters)” agentliyi tərəfindən  iyun ayının 19-dan 28-dək onlayn seminarlar keçiriləcək.

Seminarlarda məqalə və hesabatların hazırlanmasının müxtəlif mərhələlərində informasiya resurslarının funksiyaları, müxtəlif elm sahələri üzrəən nüfuzlu və uyğun jurnalların axtarılıb tapılması, beynəlxalq elmi jurnallarda nəşr olunma prinsipləri və tələbləri, "yırtıcı" jurnallardan qorunmaq yolları, elmi təşkilatların akademik fəaliyyətini və effektivliyini qiymətləndirmək mexanizmləri kimi vacib və aktual məsələlər müzakirə ediləcək.

Qeyd edək ki, bütün seminarlar ödənişsizdir və rus dilində aparılacaq.

Sonda sertifikatlar veriləcək.

Ətraflı məlumatla tanış olmaq və onlayn seminarlara qatılmaq üçün qeydiyyatdan keçmək istəyənlər aşağıdakı linkdən istifadə edə bilər:

Bakı Dövlət Universitetinin rektoru xarici ölkə universitetlərinə müraciət ünvanlayıb

Bakı Dövlət Universitetinin rektoru  xarici ölkə universitetlərinə müraciət ünvanlayıb
22/10/2020

Biz də müsəlləh əsgərik!

22/10/2020

Bakı Dövlət Universiteti Silahlı Qüvvələrə Yardım Fonduna ümumilikdə 473 656 manat vəsait köçürüb

Bakı Dövlət Universiteti Silahlı Qüvvələrə Yardım  Fonduna ümumilikdə 473 656 manat vəsait köçürüb
21/10/2020