05/05/2014

Bu gün Bakı Dövlət Universitetində ümummilli lider Heydər Əliyevin anadan olmasının 91-ci ildönümünə həsr olunmuş “Cəmiyyət və təhsilin inkişaf strategiyası” mövzusunda VI Respublika elmi-praktik konfransı keçirilib. Tədbiri giriş sözü ilə Bakı Dövlət Universitetinin rektoru, akademik Abel Məhərrəmov açaraq, təhsil sahəsində islahatlardan, bu sahədə mövcud olan problemlərdən bəhs edib. Daha sonra məruzələrlə Qafqaz Universitetinin pedaqoqika kafedrasının müdiri, professor Əjdər Ağayev və BDU-nun sosial elmlər və psixologiya fakültəsinin dekanı, professor Hikmət Əlizadə çıxış ediblər. Daha sonra konfrans öz işini bölmələrlə davam etdirib.

Mətbuat və İnformasiya şöbəsi, 05 may, 2014-ci il.

BDU-da Respublika elmi konfransı: “Qlobal iqlim dəyişikliyi və Azərbaycanın müasir ekosistemi”

17/05/2024

BDU-nun Şərqşünaslıq fakültəsinin təşkilatçılığı ilə “Ədibin evi”ndə “Füzuli və Mir Cəlalın yaradıcılığı” adlı tədbir keçirilib

17/05/2024