Coğrafiya fakültəsində Bayraq Gününə həsr olunmuş tədbir keçirilib

10/11/2020

Bakı Dövlət Universitetinin (BDU) Coğrafiya fakültəsində Bayraq Gününə həsr olunmuş onlayn tədbir keçirilib. Tədbirdə fakültənin professor-müəllim heyəti, tələbələr iştirak edib.

Fakültə dekanı Şəkər Məmmədova tədbiri giriş sözü ilə açaraq iştirakçıları Bayraq Günü və tarixi şəhərimiz Şuşanın azad olunması münasibətilə təbrik edib. Dekan bayrağımızın tarixən keçdiyi yol barədə məruzə ilə çıxış edib, milli kimliyimizin rəmzi olan bayrağın müqəddəsliyindən bəhs edib.

Tədbirdə professorlar Tapdıq Həsənov, Məqsəd Qocamanov, dosentlər Həbibə Soltanova, Saleh Nağıyev, Ramiz Əhlimanov, Rəna Umudova, İradə Əliyeva, 2016-cı il aprel döyüşlərinin iştirakçısı III kurs tələbəsi Ramil Əmiraslanov, fakültə

Tələbə Həmkarlar Təşkilatının sədri Asif Abduləlimov çıxış edərək bu tip tədbirlərin gənclərin hərbi vətənpərvərlik tərbiyəsində müstəsna rol oynadığını bildirərək Vətən müharibəsində qazanılan tarixi qələbədən, bayrağımızın azad olunmuş ərazilərdə yüksəldilməsindən söz açıblar.

Sonda “Bayraq günü”nə həsr olunmuş film nümayiş etdirildi.

BDU-da Dövlət Vergi Xidmətinin Yay Təcrübə Proqramının təqdimatı olub

23/04/2024

BDU-da hibrid enerji sistemlərinə dair tədqiqatlar aparılır

23/04/2024