Coğrafiya fakültəsinin dekanı “100 illik xəzinə” radioverilişinin qonağı olub

28/06/2019

Jurnalistika fakültəsinin Tədris tele-radio studiyasında “100 illik xəzinə” adlı verilişin növbəti buraxılışı yayımlanıb. Studiyanın qonağı Coğrafiya fakültəsinin dekanı, dosent Şəkər Məmmədova olub. Veriliş boyunca dekan fakültənin tarixi və bugünki inkişafı, tədris prosesinin təşkili, beynəlxalq əlaqələr, tələbələrlə iş və s. mövzularda dinləyiciləri məlumatlandırıb.

Qeyd edək ki, maarifləndirici proqramın hazırlanmasında başlıca məqsəd 100 illik tarixə malik qocaman ali təhsil ocağının 16 fakültəsi barədə geniş məlumat vermək, tarixi, inkişafı və fəaliyyətini işıqlandırmaqdır.

Verilişlər  “BDU TV” youtube kanalı vasitəsilə yayımlanır.

Mətbuat və informasiya şöbəsi, 28 iyun 2019-cu il.

25/04/2024

BDU və Çinin Hefei Texnologiya Universiteti arasında əməkdaşlığın gücləndirilməsi müzakirə edilib