Coğrafiya fakültəsinin dosenti Moskva Dövlət Universitetində çıxış edib

08/07/2019

Coğrafiya fakültəsinin fiziki coğrafiya kafedrasının dosenti Tahirə Qəhrəmanova M.V.Lomonosov adına Moskva Dövlət Universitetinin Torpaqşünaslıq fakültəsində keçirilən “Key Consepts Of Soil Physics: Development, Current Applications and Future Prospects” adlı beynəlxalq konfransda iştirak edib. T.Qəhrəmanova professor A.D.Voroninin 90 illik yubileyinə həsr olunmuş “Qobustan landşaftlarının geoekoloji şəraitinin qiymətləndirilməsi geomorfoloji faktorların prizması baxımından” mövzusunda çıxış edib və sualları cavablandırıb.

Mətbuat və informasiya şöbəsi, 08 iyul 2019-cu il.

BDU “QS World University Rankings” siyahısında Azərbaycanı təmsil edən yeganə universitetdir

19/07/2019

BDU Almaniyanın Berlin Humboldt Universiteti ilə əməkdaşlıq əlaqələrini yeni səviyyədə qurur

18/07/2019