Coğrafiya fakültəsinin dosenti Moskva Dövlət Universitetində çıxış edib

08/07/2019

Coğrafiya fakültəsinin fiziki coğrafiya kafedrasının dosenti Tahirə Qəhrəmanova M.V.Lomonosov adına Moskva Dövlət Universitetinin Torpaqşünaslıq fakültəsində keçirilən “Key Consepts Of Soil Physics: Development, Current Applications and Future Prospects” adlı beynəlxalq konfransda iştirak edib. T.Qəhrəmanova professor A.D.Voroninin 90 illik yubileyinə həsr olunmuş “Qobustan landşaftlarının geoekoloji şəraitinin qiymətləndirilməsi geomorfoloji faktorların prizması baxımından” mövzusunda çıxış edib və sualları cavablandırıb.

Mətbuat və informasiya şöbəsi, 08 iyul 2019-cu il.

21 fevral – Beynəlxalq Ana Dili Günüdür

21/02/2024

BDU-nun təsis etdiyi elmi jurnal BMT-nin AGRIS beynəlxalq bazasına daxil edilib

21/02/2024