Coğrafiya fakültəsinin dosenti Moskva Dövlət Universitetində çıxış edib

08/07/2019

Coğrafiya fakültəsinin fiziki coğrafiya kafedrasının dosenti Tahirə Qəhrəmanova M.V.Lomonosov adına Moskva Dövlət Universitetinin Torpaqşünaslıq fakültəsində keçirilən “Key Consepts Of Soil Physics: Development, Current Applications and Future Prospects” adlı beynəlxalq konfransda iştirak edib. T.Qəhrəmanova professor A.D.Voroninin 90 illik yubileyinə həsr olunmuş “Qobustan landşaftlarının geoekoloji şəraitinin qiymətləndirilməsi geomorfoloji faktorların prizması baxımından” mövzusunda çıxış edib və sualları cavablandırıb.

Mətbuat və informasiya şöbəsi, 08 iyul 2019-cu il.

BDU-da magistratura üzrə iki yeni ixtisaslaşma açılacaq

31/01/2023

BDU-da akademik Həsən Əliyevin 115 illiyinə həsr olunmuş müsabiqənin nəticələri açıqlanıb

30/01/2023