Coğrafiya fakültəsinin Tədris-Metodiki Şurasının illik hesabatı dinlənilib

19/10/2018

Bakı Dövlət Universitetinin Coğrafiya fakültəsinin Tədris-Metodiki Şurasının (TMŞ) illik hesabatı dinlənilib. Əvvəlcə dekan, dosent Şəkər Məmmədova iclasda iştirak etdikləri üçün professor-müəllim heyətinə təşəkkür edib.

Sonra fakültə TMŞ-n sədri dosent Həbibə Soltanova bir il ərzində fakültədə görülən işlər haqqında ətraflı məlumat verib, hesabatla bağlı sualları cavablandırıb.

Sonda Elmi Şura üzvlərinin səsverməsi ilə Coğrafiya fakültəsi TMŞ-nin 2017/2018-ci tədris ili üçün hesabatı qəbul edilib.

Qeyd edək ki, hesabat iclasında universitet TMŞ-nin üzvlərindən dosent Knyaz Aslan, professor Məhərrəm Məmmədov də iştirak ediblər.

Mətbuat və informasiya şöbəsi, 19 oktyabr 2018-ci il.

Rektor Mexanika-riyaziyyat, Tətbiqi riyaziyyat və kibernetika fakültələrinin kollektivi ilə görüşüb

25/04/2019

SABAH qruplarının BDU-nun 100 illik yubileyinə həsr etdiyi Bilik yarışmasının mükafatlandırma mərasimi keçirilib

BDU-da Təhsil Nazirliyinin SABAH qrupları layihəsi çərçivəsində universitetin 100 illik yubileyinə həsr olunan Bilik yarışmasının mükafatlandırılma və bağlanış mərasimi keçirilib