Coğrafiya fakültəsinin tələbələri BDU-nun Heydər Əliyev muzeyində

01/01/1970

Bakı Dövlət Universitetinin (BDU) Coğrafiya fakültəsinin I kurs tələbələri Sosial məsələlər və tələbələrlə iş üzrə dekan müavini Qoşqar Məmmədovun rəhbərliyi ilə BDU-nun Heydər Əliyev muzeyində olublar.

Muzey haqqında tələbələrə məlumat verilib. Bildirilib ki, BDU-nun Heydər Əliyev muzeyi 1997-ci ildə Ulu öndərin şəxsi razılığı ilə yaradılıb və fəaliyyətə başlayıb. Muzeydə BDU-nun dünya şöhrətli məzunu və fəxri doktoru olan böyük şəxsiyyətin həyatının müxtəlif dövrlərini əks etdirən sənədlər nümayiş olunur.

Daha sonra tələbələr Ulu öndərin müstəqilliyimizin bərpasındakı müstəsna rolu haqqında fikirlərini söyləyiblər.

Ekskursiya tələbələri maraqlandıran sualların cavablandırılması ilə yekunlaşıb.

18 Oktyabr – Müstəqilliyin Bərpası Günüdür

18/10/2024

BDU ilə Pakistanın Superior Universiteti arasında anlaşma memorandumu imzalanıb

17/10/2024