ƏDƏBİYYAT DƏRNƏYİNİN AÇILIŞI OLDU

16/04/2011

Bu gün Bakı Dövlət Universitetində ədəbiyyat dərnəyinin birinci iclası keçirilib. BDU-nun Həmkarlar İttifaqı Komitəsinin sədri, dosent Fikrət Şiriyev dərnəyin iclasını acaraq, iştirakçılara universitetin rektoru, akademik Abel Məhərrəmovun xeyir-duasını və xoş arzularını çatdırıb. Daha sonra tədbirin qonaqları – cavan ədiblər Nərmin Hüseynzadə, Elvin Bakiroğlu, Kəramət Böyükçel və Aynur Qurbanqızı çıxış ediblər. Natiqlər gənclərin ədəbiyyatda rolu barədə fikirlərini bölüşüb, şeirlər səsləndiriblər.

Çıxış edənlər dərnəyin iclaslarının davamlı olacağını deyib və qeyd ediblər ki, əsas məqsəd qeyri-humanitar fakültələrdə təhsil alan tələbələrin ədəbiyyata olan maraqlarının daha da artırmaqdır.

Qeyd edək ki, tədbirdə Ekologiya və Torpaqşünaslıq fakültəsinin dekanı Nazim Şəmilov da iştirak edib.

Mətbuat və İnformasiya şöbəsi, 16 aprel 2011-ci il.

25/04/2024

BDU və Çinin Hefei Texnologiya Universiteti arasında əməkdaşlığın gücləndirilməsi müzakirə edilib