Direktor İrina Sopilko akademik Abel Məhərrəmova təşəkkür edib

06/03/2017

Ukrayna Milli Aviasiya Universitetinin Tədris-Elmi Hüquq İnstitutunun direktoru, professor İrina Sopilko Bakı Dövlət Universitetinin rektoru, akademik Abel Məhərrəmova təşəkkür məktubu göndərib. BDU-nun 10-dan artıq aliminin Ukrayna Milli Aviasiya Universitetinin Tədris-Elmi Hüquq İnstitutu tərəfindən keçirilən “VII Qloballaşma şəraitində insan təhlükəsizliyi: müasir hüquqi paradiqmalar" adlı beynəlxalq konfransda iştiraklarına görə təşəkkür edən professor İrina Sopilko Hüquq fakültəsinin dekanı, professor Əmir Əliyevin və Beynəlxalq xüsusi hüquq və Avropa hüququ kafedrasının dosenti, professor Turqay Hüseynovun plenar iclasdakı çıxışlarını xüsusilə qeyd edib. Professor İrina Sopilko BDU ilə gələcək əməkdaşlığın daha da səmərəli olacağına əminliyini ifadə edib.

Mətbuat və informasiya şöbəsi, 06 mart 2017-ci il

Birinci vitse-prezident Mehriban Əliyeva: Qoy Azərbaycanın müstəqilliyi əbədi olsun!

19/10/2020

Cəbrayıl rayonunun 13 kəndi işğaldan azad edilib