"İdman könüllüləri və azarkeşləri" İctimai Birliyinin baş katibi BDU könüllüləri ilə görüşüb

20/04/2023

"İdman könüllüləri və azarkeşləri" İctimai Birliyinin baş katibi Amal Əliyev Bakı Dövlət Universitetinin (BDU) könüllüləri ilə görüşüb.

Amal Əliyev təşkilatın könüllülük proqramı barədə məlumat verib, idman könüllüləri və azarkeşlərinin daim ölkəmizin idman siyasətinə töhfə vermək üçün çalışdığını bildirib.  O, təşkilata üzvlük qaydaları, gələcək layihələri ilə bağlı məlumatları tələbələrin diqqətinə çatdırıb, könüllülük fəaliyyətinin üstünlüklərinə dair fikirlərini bölüşüb.

Basketbol üzrə 18 yaşdan ibarət millimizin üzvləri Murad Babayev və Əlibəy Məmmədli idman yarışlarının təşkilində azarkeşlərin və könüllülərin rolunun böyük olduğunu və idmançılarımıza ruh yüksəkliyi verdiklərini qeyd ediblər. Onlar BDU könüllülərini iyul ayında Azərbaycanda keçiriləcək basketbol üzrə Avropa çempionatında komandamızı dəstəkləməyə dəvət ediblər.

Sonda qonaqlar könüllülərin suallarını cavablandırıblar.

BDU mədəniyyət hüququ üzrə kadr hazırlığına başlayacaq

BDU və Türkiyənin Bayburt Universiteti arasında anlaşma memorandumu imzalanıb

BDU-nun 4 məzunu dördüncü “Yüksəliş” müsabiqəsinin qalibi olub