Dünyanın aparıcı biznes məktəbləri Bakıda

02/11/2011
QS World MBA Tour dünyanın aparıcı biznes məktəblərini ( IE Bisiness School  • INSEAD • Hult Business School • Thunderbird  • CEU Business School • EADA • Leeds və bir çox başqa) 3 noyabr günü Bakıya gətirir. QS World MBA Tour – hər il 90-dan çox şəhərdə biznes təhsili üzrə dünyanın ən böyük sərgilərinin təşkili deməkdir. 3 noyabr günü Bakıda keçiriləcək sərgi Park İnn otelində baş tutacaq. Sərgi iştirakçılara məktəblərin qəbul komissiyalarının rəsmi təmsilçiləri və məzunları ilə birbaşa əlaqə yaratmaq imkanı verəcək. Tədbirdə Full-time, Part-time ve Executive MBA proqramları, qəbul prosesi, təqaüdlər və sonrakı fəaliyyət sahələri haqqında məlumat əldə etmək mümkün olacaq. Sərgidə iştirak edən namizədlər QS-in hər hansı bir təqaüdünü qazanmaq üçün müraciət edə bilərlər.  QS-in bu ilki ümumi fondu $ 1.200.000 təşkil edir. Qəbul komissiyalarının direktorları və sənədlərinizi dəyərləndirəcək şəxslər ilə görüşmək, MBA proqramları arasında sizə hansının daha uyğun olduğunu, GMAT səviyyəsinin yaxşılaşdırma yollarını öyrənmək, karyera imkanları haqqında məlumat əldə etmək üçün QS World MBA Tour sərgisində iştirak edə bilərsiniz.

Mətbuat və İnformasiya Şöbəsi, 02 noyabr 2011-ci il.

AzTU-da Bakı Dövlət Universitetinin 100 illiyi qeyd olunub

Noyabrın 19-da AzTU ölkədə ali təhsilin və elmin inkişafında mühüm xidmətləri olan Bakı Dövlət Universitetinin (BDU) 100 illik yubileyinə həsr edilmiş tədbir keçirilib
18/11/2019

BDU kollektivi Universitet ərazisinə 650 ağac əkdi