Dövlət Məşğulluq Agentliyinin təşkil etdiyi görüşdə BDU əməkdaşları iştirak edib

29/01/2021

Dövlət Məşğulluq Agentliyinin (DMA) rəhbərliyi ali təhsil müəssisələrinin karyera mərkəzlərinin əməkdaşları ilə onlayn görüş keçirib. Görüşdə DMA-nın rəhbəri Mustafa Abbasbəyli universitet tələbələrinin karyera planlaması, məzun olan tələbələrin əmək bazarında özlərinə karyera qurmaları üçün universitet karyera mərkəzlərinin fəaliyyətindən danışıb. DMA tərəfindən universitet karyera mərkəzlərinin ortaq fəaliyyətinin təmin edilməsi, birgə layihələrin reallaşdırılması və gündəmdə olan problemlərin həllinə adekvat yanaşmaq üçün yeni şura haqqında geniş müzakirə aparılıb.
Görüşdə Bakı Dövlət Universitetinin Karyera və məzunlarla əlaqə sektorunun müdiri vəzifəsini icra edən Yeganə İmanova görüşün əhəmiyyətindən danışıb, şuranın yaradılmasının məzunların karyera qurması və planlaşdırılmasında mühüm işlərdən biri olacağını bildirib. Şuranın əhəmiyyətindən danışan BDU-nun Karyera və məzunlarla əlaqə sektorunun əməkdaşı İlkin Şərifov dövrün tələblərinə uyğunlaşmaq və birgə əməkdaşlıq etmək üçün yeni yaradılmış bu platformanın vacibliyindən bəhs edib. BDU-da şuranın fəaliyyətinin təşkili üçün müvafiq tədbirlər həyata keçirmək məqsədilə bütün imkanların yaradılmasına diqqət çəkib.

BDU-da “Ulu Öndər Heydər Əliyev Azərbaycanın ekoloji siyasətinin banisidir” adlı tədbir keçirilib

25/04/2024

BDU-da tanınmış jurnalist, yazıçı-publisist Bahəddin Həzi ilə görüş

24/04/2024