Ekologiya və torpaqşünaslıq fakültəsində elmi hesabatlar təqdim edilib

14/12/2017

Ekologiya və torpaqşünaslıq fakültəsinin Elmi Şurasının növbəti iclası keçirilib. Dekan, professor Nazim Şəmilov şuranın gündəliyinə daxil edilən məsələlər barədə məlumat verib. Gündəlikdə olan əsas məsələlərdən biri - 2017-ci ildə kafedralar və Elmi-tədqiqat laboratoriyası üzrə elmi hesabatların müzakirəsi keçirilib.  Ekoloji kimya kafedrasının müdiri, professor Sevinc Hacıyeva, Bioekologiya kafedrasının müdiri, professor Nərminə Sadıqova, Coğrafi ekologiya kafedrasının müdiri, professor Şövqi Göyçaylı, Torpaqşünaslıq kafedrasının müdir müavini, dosent Cəsarət Şabanov, Yerquruluşu və kadastr kafedrasının müdiri vəzifəsini icra edən dosent Leyli Kərimova illik elmi hesabatları təqdim ediblər. Daha sonra təqdimatlarla bağlı geniş müzakirələr olub. İclasda universitetin elmi hesabatlar komissiyasının üzvü  professor Oqtay Əkbərov da iştirak edib.

ecosoil.bsu.edu.az

BDU-da Nəsiminin 650 illik yubileyinə həsr olunmuş respublika elmi konfransı keçirilib

06/12/2019

BDU ilə Çinin Şimal-Şərqi Neft Universiteti arasında əməkdaşlıq əlaqələri müzakirə edilib