Ekologiya və torpaqşünaslıq fakültəsində elmi hesabatlar təqdim edilib

14/12/2017

Ekologiya və torpaqşünaslıq fakültəsinin Elmi Şurasının növbəti iclası keçirilib. Dekan, professor Nazim Şəmilov şuranın gündəliyinə daxil edilən məsələlər barədə məlumat verib. Gündəlikdə olan əsas məsələlərdən biri - 2017-ci ildə kafedralar və Elmi-tədqiqat laboratoriyası üzrə elmi hesabatların müzakirəsi keçirilib.  Ekoloji kimya kafedrasının müdiri, professor Sevinc Hacıyeva, Bioekologiya kafedrasının müdiri, professor Nərminə Sadıqova, Coğrafi ekologiya kafedrasının müdiri, professor Şövqi Göyçaylı, Torpaqşünaslıq kafedrasının müdir müavini, dosent Cəsarət Şabanov, Yerquruluşu və kadastr kafedrasının müdiri vəzifəsini icra edən dosent Leyli Kərimova illik elmi hesabatları təqdim ediblər. Daha sonra təqdimatlarla bağlı geniş müzakirələr olub. İclasda universitetin elmi hesabatlar komissiyasının üzvü  professor Oqtay Əkbərov da iştirak edib.

ecosoil.bsu.edu.az

BDU-nun 100 illiyi münasibətilə “Riyaziyyat və onun tətbiqləri” 8-ci Beynəlxalq Avrasiya Konfransı keçiriləcək

21/08/2019

Bakı Dövlət Universitetinin nümayəndə heyəti İsrailin Holon Texnologiya İnstitutunda olub