Ekologiya və torpaqşünaslıq fakültəsində konfrans

05/05/2016

Bakı Dövlət Universitetinin Ekologiya və torpaqşünaslıq fakültəsində ümummilli lider Heydər Əliyevin anadan olmasının 93-cü ildönümünə həsr edilmiş doktorant, dissertant və magistrantların V Respublika elmi-praktiki konfransı keçirilib. Konfransı giriş sözü ilə universitetin Elm və innovasiyalar üzrə prorektoru, AMEA-nın müxbir üzvü, professor Aydın Kazımzadə açaraq, onun işinə uğurlar arzulayıb. Ekologiya və torpaqşünaslıq fakültəsinin dekanı, professor Nazim Şəmilov çıxış edərək konfransın gündəliyini tədbir iştirakçılarının diqqətinə çatdırıb. Konfrans məruzə və çıxışlarla davam etdirilib.

Mətbuat və informasiya şöbəsi, 05 may 2016-ci il.

Möhtəşəm 55 il: dövlət müstəqilliyinə aparan milli intibah və hərtərəfli tərəqqi

14/07/2024

İldırım: insana təsiri, fəsadları, ondan qorunma yolları

12/07/2024