Ekologiya və torpaqşünaslıq fakültəsində konfrans

07/05/2015

Bakı  Dövlət Universitetinin ekologiya və torpaqşünaslıq  fakültəsində ümummilli lider Heydər Əliyevin anadan olmasının 92-ci ildönümünə həsr edilmiş  doktorant, dissertant və magistrantların IV respublika elmi-praktiki konfransı keçirilib. Konfransı giriş sözü ilə universitetin Elm və innovasiyalar üzrə prorektoru, AMEA-nın müxbir üzvü, professor Aydın Kazımzadə açaraq, onun işinə uğurlar arzulayıb. Ekologiya və torpaqşünaslıq fakültəsinin  dekanı, professor Nazim Şəmilov çıxış edərək konfransın gündəliyini tədbir iştirakçılarının diqqətinə çatdırıb.  Konfrans məruzə və çıxışlarla davam etdirilib.

Mətbuat və informasiya şöbəsi 07 may 2015-ci il.

BDU-da “Qaregin Njde – faşizmin və terrorizmin qəhrəmanlaşdırılması” mövzusunda tədbir keçirilib

21/10/2019

Sumqayıt Dövlət Universitetində BDU-nun 100 illik yubileyinə həsr olunmuş elmi-praktik konfrans keçirilib

Bakı Dövlət Universitetinin 100 illik yubileyinə həsr olunmuş elmi-praktik konfrans keçirilib