Ekologiya və torpaqşünaslıq fakültəsinin kollektivi akademik Həsən Əliyevin məzarını ziyarət ediblər

14/12/2017

Bakı Dövlət Universiteti Ekologiya və torpaqşünaslıq fakültəsinin professor-müəllim heyəti Azərbaycanda coğrafiya və torpaqşünaslıq elmlərinin müxtəlif sahələrinin təşəkkül tapmasında xüsusi xidmətləri olan görkəmli təbiətşünas alim, respublika Dövlət Mükafatı laureatı, əməkdar elm xadimi, akademik Həsən Əlirza oğlu Əliyevin anadan olmasının 110 illiyi ilə əlaqədar məzarını ziyarət edib, gül dəstələri qoyublar.

Qeyd edək ki, 26-27 dekabr 2017-ci il tarixində Bakı Dövlət Universitetində Həsən Əliyevin 110 illik yubileyin həsr olunmuş beynəlxalq elmi-praktik konfrans keçiriləcək.

Mətbuat və informasiya şöbəsi, 14 dekabr 2017-ci il.

BDU-nun məzunu müəllimlərin işə qəbulu imtahanlarında maksimum nəticə göstərib

BDU Mətbuat xidməti yenə fərqləndi

23/07/2019

BDU-nun jurnalist əməkdaşları və tələbələri “Breaking News! Media Weekend 2019" adlı təlim proqramda iştirak ediblər