22/04/2019

Ekologiya və torpaqşünaslıq fakültəsinin Tələbə Elmi Cəmiyyətinin növbəti elmi seminarı keçirilib. Seminarda  II kurs magistrant Röyalə Muradovanın  “Səhralaşma və ona qarşı mübarizə tədbirləri”, III kurs tələbələri Pərvanə Əzizovanın və Lamiyə Heydərovanın “Biosferə ekstremal təsirlər“, III kurs tələbəsi Nərminə Qasımovanın “Marsda torpaq" mövzusunda məruzələri dinlənilib.
Dekan, professor Nazim Şəmilov, fakültə TEC-in elmi rəhbəri, dosent Leyli Kərimova, Ekoloji kimya kafedrasının müdiri professor Sevinc Hacıyeva, Tədris metodiki şuranın sədri dosent Abuyəli Hüseyinli seminarın işində iştirak edib, məruzələr ətrafında çıxışlar ediblər.
Məruzələr Tələbə Elmi Cəmiyyətinin üzvləri və digər iştirakçılar tərəfindən yüksək dəyərləndirilib. Sonda məruzəçilər xüsusi təşəkkürnamə ilə təltif ediliblər.

Mətbuat və informasiya şöbəsi, 22 aprel 2010-cu il.

BDU-da "Şəhidlərimizə və qazilərimizə qayğı dövlətimizin sosial siyasətinin prioritet istiqamətidir" adlı tədbir keçirilib

BDU-da "Şəhidlərimizə və qazilərimizə qayğı dövlətimizin  sosial siyasətinin prioritet istiqamətidir" adlı tədbir keçirilib
14/04/2021

BDU-da "Şəhidlər-mənəviyyata açılan pəncərə" adlı tədbir