22/04/2019

Ekologiya və torpaqşünaslıq fakültəsinin Tələbə Elmi Cəmiyyətinin növbəti elmi seminarı keçirilib. Seminarda  II kurs magistrant Röyalə Muradovanın  “Səhralaşma və ona qarşı mübarizə tədbirləri”, III kurs tələbələri Pərvanə Əzizovanın və Lamiyə Heydərovanın “Biosferə ekstremal təsirlər“, III kurs tələbəsi Nərminə Qasımovanın “Marsda torpaq" mövzusunda məruzələri dinlənilib.
Dekan, professor Nazim Şəmilov, fakültə TEC-in elmi rəhbəri, dosent Leyli Kərimova, Ekoloji kimya kafedrasının müdiri professor Sevinc Hacıyeva, Tədris metodiki şuranın sədri dosent Abuyəli Hüseyinli seminarın işində iştirak edib, məruzələr ətrafında çıxışlar ediblər.
Məruzələr Tələbə Elmi Cəmiyyətinin üzvləri və digər iştirakçılar tərəfindən yüksək dəyərləndirilib. Sonda məruzəçilər xüsusi təşəkkürnamə ilə təltif ediliblər.

Mətbuat və informasiya şöbəsi, 22 aprel 2010-cu il.

Dövlətə və xalqa xidmət, sevgi simvolu

10/05/2024

BDU-da Ulu Öndər Heydər Əliyevin anadan olmasının 101-ci ildönümü münasibətilə kitab sərgisi

10/05/2024