Ekologiya və torpaqşünaslıq fakültəsinin tələbələri istehsalat təcrübəsində

12/02/2019

Ekologiya və torpaqşünaslıq fakültəsinin qiyabi şöbəsinin Ekologiya ixtisası üzrə V kurs tələbələri Azərbaycan Respublikası Alternativ və Bərpa Olunan Enerji Mənbələri üzrə Dövlət Agentliyinin "Azgüntex" günəş panelləri zavodunda istehsalat təcrübəsində olublar.
"Azgüntex" günəş panelləri  zavodunun direktoru Nizami Əsgərov tələbələrə zavod barədə ətraflı məlumat verib, onları istehsal sahəsi ilə tanış edərək maraqlandıqları sualları cavablandırıb.

İstehsalat təcrübəsində Ekologiya və torpaqşünaslıq fakültəsinin dekanı, professor Nazim Şəmilov, Ekoloji kimya kafedrasının müdiri, professor Sevinc Hacıyeva da iştirak edib.

Mətbuat və informasiya şöbəsi, 12 fevral 2019-cu il.

"Uzununa yayılan dalğa tənliyi üçün öz-özünə qoşma olmayan sərhəd şərtli tərs məsələ” mövzusunda elmi seminar keçirilib

21/01/2021

"XXI əsrin universitet modeli" mövzusunda onlayn müzakirə

21/01/2021