Ekologiya və torpaqşünaslıq fakultəsinin dosenti beynəlxalq seminarda iştirak edib

12/04/2012

BDU-nun Ekologiya və torpaqşünaslıq fakultəsinin Coğrafi ekologiya kafedrasının dosenti, kənd təsərrüfatı elmləri namizədi Allahverdi Dolxanov Dünya Bankının layihəsi üzrə Moskva vilayətinin Puşkino şəhərində keçirilmiş beynəlxalq elmi seminarda iştirak edib. 4-6 aprel tarixlərində keçirilmiş seminar meşə siyasətinə həsr olunub. Alim tədbirin müzakirələrində fəal iştirak edərək, fikir və mülahizələrini bildirib.

BDU-nun Mətbuat və İnformasiya Şöbəsi, 12 aprel 2012-ci il.

Azərbaycan Respublikasının Prezidenti İlham Əliyev və birinci xanım Mehriban Əliyeva işğaldan azad edilmiş Ağdam şəhərində olublar

24/11/2020

Bakı Dövlət Universitetinin işçi heyətinə smart təhsil kartı təqdim edilib

24/11/2020