Bakı Dövlət Universiteti
Azərbaycan xalqının milli sərvətidir!
Heydər Əliyev

Elan

02/08/2018

Cari ilin 09 – 30 oktyabr tarixlərində Azərbaycan Milli Elmlər Akademiyasının təşkilatçılığı ilə III Azərbaycan Elm Festivalı keçiriləcək. Festivalda elm, yeni texnologiya və innovasiyalar təbliğ olunacaq, festival günlərində müxtəlif sərgi, konfrans və seminarlar təşkil olunacaq.

Festival çərçivəsində keçiriləcək tədbirlərdə ali təhsil müəssisələrinin müxtəlif elm sahələri üzrə araşdırma aparan, tədqiqatla məşğul olan əməkdaşları, doktorant və tələbələri iştirak edə bilərlər.

Sözü gedən konfrans və seminarlarda iştirak etmək istəyən namizədlər məruzələrini 15 sentyabr tarixinədək nuridagulu@yahoo.com ünvanına göndərə bilərlər.

Bakı Dövlət Universitetinə qəbul olunmuş abituriyentlərin nəzərinə

BAKI  DÖVLƏT  UNİVERSİTETİNƏ 2018/2019-cu TƏDRİS İLİNDƏ QƏBUL OLUNMUŞ ABİTURİYENTLƏR QEYDİYYATDAN KEÇMƏK ÜÇÜN AŞAĞIDAKI  SƏNƏDLƏRİ  TƏQDİM ETMƏLİDİRLƏR:
15/08/2018

BDU alimlərindən “Web of Science”-də 6 aya 132 məqalə

2018-ci ilin ilk 6 ayı ərzində Bakı Dövlət Universitetinin alimləri tərəfindən Clarivate Analytics (əvvəlki Tomson Reuters) informasiya agentliyinin bazasına daxil olan jurnallarda 132 məqalə çap edilib.
06/08/2018

Elan