Elan

02/08/2018

Cari ilin 09 – 30 oktyabr tarixlərində Azərbaycan Milli Elmlər Akademiyasının təşkilatçılığı ilə III Azərbaycan Elm Festivalı keçiriləcək. Festivalda elm, yeni texnologiya və innovasiyalar təbliğ olunacaq, festival günlərində müxtəlif sərgi, konfrans və seminarlar təşkil olunacaq.

Festival çərçivəsində keçiriləcək tədbirlərdə ali təhsil müəssisələrinin müxtəlif elm sahələri üzrə araşdırma aparan, tədqiqatla məşğul olan əməkdaşları, doktorant və tələbələri iştirak edə bilərlər.

Sözü gedən konfrans və seminarlarda iştirak etmək istəyən namizədlər məruzələrini 15 sentyabr tarixinədək nuridagulu@yahoo.com ünvanına göndərə bilərlər.

Rektor Mexanika-riyaziyyat, Tətbiqi riyaziyyat və kibernetika fakültələrinin kollektivi ilə görüşüb

25/04/2019

SABAH qruplarının BDU-nun 100 illik yubileyinə həsr etdiyi Bilik yarışmasının mükafatlandırma mərasimi keçirilib

BDU-da Təhsil Nazirliyinin SABAH qrupları layihəsi çərçivəsində universitetin 100 illik yubileyinə həsr olunan Bilik yarışmasının mükafatlandırılma və bağlanış mərasimi keçirilib