Elan

16/05/2016

Asiya İnkişaf Bankının Mərkəzi Asiya Regional İqtisadi Əməkdaşlıq (CAREC) Proqramı çərçivəsində Çin Xalq Respublikasının Urumçi şəhərində 2015-ci ilin mart ayından etibarən fəaliyyətə başlamış Elmi Tədqiqat İnstitutunda (Central Asia Regional Economic Cooperation (CAREC) Institute) 8 vakant vəzifə olduğu bildirilib. Həmin vəzifələr haqqında məlumatı aşağıdakı linklərdən əldə etmək olar:

Proposed Positions

Əlavə sual və məlumat üçün əlaqələndirici şəxs Əşrəf Quliyev (e-mail: ashraf.kuliyev@yahoo.com; tel.: (050) 313 65 35 ).

26/04/2024

BDU məzunlarının dövlət qulluğu imtahanlarındakı nəticələrinə görə liderdir