Elan

19/04/2022

İtaliyanın Trento Universiteti beynəlxalq təhsil proqramı elan edir:

İtaliyanın Trento Universiteti adları aşağıda qeyd olunan ixtisaslar üzrə təhsil almaq istəyən tələbələr üçün beynəlxalq proqram təklif edir.

Sosial və humanitar elmlər (Şəhər kampusu)

İqtisadiyyat və idarəetmə kafedrası

Humanitar elmlər kafedrası (dillər daxil)

Sosiologiya və sosial tədqiqatlar kafedrası

Beynəlxalq Araşdırmalar Məktəbi

Hüquq fakültəsi

Elm və texnologiya sahəsi (Povo & Mesiano kampusu)

İnformasiya mühəndisliyi və kompüter elmləri kafedrası

Riyaziyyat kafedrası

Fizika kafedrası

Hüceyrə, hesablama və inteqrativ biologiya şöbəsi

Koqnitiv elmlər sahəsi (Rovereto kampusu)

Psixologiya və koqnitiv elmlər kafedrası

Məntiq/beyin elmləri mərkəzi

Müraciət üçün son tarix: Payız/ qış semestrində təhsil almaq üçün tələbələr 2022-ci il 09 may tarixindən gec olmayaraq BDU-nun Beynəlxalq əlaqələr şöbəsinin əməkdaşı Şəms Bağırovaya (bagirova.shams.i@bsu.edu.az) müraciət etməli və müvafiq ərizə formasını doldurmalıdırlar.

Dil üzrə tələblər: İngilis dilində keçilən dərslərdə iştirak üçün dil səviyyəsi B1-dən, italyan dilində keçilən dərslərdə iştirak etmək üçün isə A2-dən az olmamalıdır.

İqtisadiyyat və idarəetmə, Hüquq və Beynəlxalq təhsil fakültələrində təhsil alacaq tələbələrdən əlavə dil biliyi tələb olunur.

Qeyd: Əlavə məlumat üçün elanın ingilis dilində olan variantına nəzər salmağınız xahiş olunur.

BDU tələbələri arasında “Ekologiya hüququ” adlı məqalə müsabiqəsi elan edilir

BDU-da “I Gənc mədəniyyət müxbirləri məktəbi” layihəsinə start verilib