ELAN

Azərbaycan Milli Elmlər Akademiyasının Molekulyar Biologiya və

Biotexnologiyalar İnstitutunun Beynəlxalq Proteomiks laboratoriyasının müdiri

İsmayıl Zülfüqarov

22 may 2020-ci il saat 11:00-da BDU-nun tələbələri üçün Microsoft Teams platforması üzərindən “Koronoviruslar: onların genomu, həmçinin əsas zülallarının quruluşu və funksiyası” mövzusunda onlayn ustad dərsini keçəcəkdir.

Virtual ustad dərsində iştirak etmək istəyən şəxslərin 21 may 2020-ci il saat 17:00-dək sabinaomarova1@gmail.com ünvanına müraciət etməsi xahiş olunur.

BDU-nun dünyanın ən böyük robot festivalı olan “Robotex Türkiyə”də möhtəşəm uğuru: 7 komandamızın hamısı qalibdir!

21/04/2024

BDU-nun Qazax filialında inklüziv təhsilə dair II Beynəlxalq elmi-praktiki konfransın regional bölməsinin iclası olub

20/04/2024

IV Azərbaycan Astronomiya Olimpiadasının final mərhələsi keçirilib